Traduix Vertaalbureau broodkruimelnavigatie Traduix Vertaalbureau | Antwerpen » Onze diensten » Onze talen » Portugese vertalingen

Portugese vertalingen

Portugese vertalingen Aantal Portugese sprekers

moedertaal ± 210.000.000
tweede taal ± 20.000.000
totaal ± 230.000.000

Portugese vertalingen Portugees officiële taal in

 • Portugal
 • Angola
 • Brazilië
 • Equatoriaal-Guinea
 • Guinee-Bissau
 • Kaapverdië
 • Macau
 • Mozambique
 • Oost-Timor
 • Sao Tomé en Principe
 • Afrikaanse Unie
 • Europese Unie
 • Unie van Zuid-Amerikaanse Naties
 • Verenigde Naties

Portugese vertalingen De foto

Vasco da Gamabrug

Lissabon

Portugal

 » met een lengte van meer dan 17 km de langste brug van Europa

Referenties van ons vertaalbureau Referenties

“Snel en tijdig vertaalwerk, van uitstekende kwaliteit.”

Mevr. Caroline De Geest

Beleidsmedewerker

Liga voor Mensenrechten

» meer referenties

Volg Traduix Vertaalbureau Volg Traduix Vertaalbureau

Bekijk onze foto's op Instagram Volg ons nu op Facebook Volg onze tweets op Twitter Bekijk ons businessprofiel op LinkedIn Geef ons een +1 op Google+ Bekijk onze filmpjes op YouTube

» meer sociale media

Portugese vertalingen

Als officiële taal van o.a. de VN en de EU, en met meer dan 230 miljoen sprekers wereldwijd behoort het Portugees tot de absolute wereldtalen. U wilt zaken doen in Portugal of Brazilië? Dan is communicatie in vlekkeloos Portugees onontbeerlijk. Wij helpen u met de beste Portugese vertalingen op de vertaalmarkt.

onze talen onze talen

Portugese vertalingen Kwaliteitsvolle Portugese vertalingen

Bedrijven die opereren in Portugal, Brazilië of Angola komen ongetwijfeld in contact met Portugeessprekende mensen en komen zo onvermijdelijk in aanraking met documenten geschreven in het Portugees. Om het succes van uw onderneming ook in deze landen veilig te stellen, moet u er zeker van zijn dat u communiceert op een professionele en vooral foutloze manier. Ons vertaalbureau ondersteunt u op een vakkundige wijze bij de optimalisatie van uw Portugese communicatie.

Portugees: Portugal vs. Brazilië

Het profiel van de Portugeessprekende doelgroep die u wilt bereiken, is een zeer belangrijke factor bij de vertaling van uw tekst(en). Het Portugees is namelijk een taal die veel verschillen kent afhankelijk van het land waar het gesproken wordt. Niet enkel qua grammatica en woordenschat, maar ook qua uitspraak verschilt het Portugees dat gesproken wordt in Brazilië van het Portugees in Portugal. Zo wordt het woord stewardess in het Braziliaans-Portugees aeromoça, in Portugal noemen ze haar een hospedeira. Wij kiezen enkel die vertaler die afkomstig is uit het doelland dat u beoogt.

Uitgebreid kwaliteitszorgsysteem

Vlekkeloze communicatie in het Portugees is onontbeerlijk om te slagen bij uw doelpubliek. Om de topkwaliteit van onze vertalingen steeds te kunnen waarborgen, hebben wij een zeer nauwgezet kwaliteitszorgsysteem geïnstalleerd. Een van de criteria bij het selecteren van de beste vertaler is zo de hantering van het moedertaalprincipe. Wij laten de vertaling ook steeds volledig reviseren door een tweede taalspecialist, zodat uw vertaling zowel op taalkundig als op cultureel gebied volledig op punt staat.

naar boven naar boven

Portugese vertalingen Portugese vertalers die hun vak kennen

In het kader van onze kwaliteitszorg hebben wij ervoor gekozen ons enkel te omringen met moedertaalsprekende vertalers die professioneel ingesteld zijn. Onze Portugese vertalers vertalen dus steeds naar hun moedertaal en hebben bovendien een perfecte kennis van de brontaal. Ook de specifieke cultuur kennen ze als hun broekzak. Bovendien zijn zij gespecialiseerd in het vakgebied waarin u actief bent, zodat de terminologische consistentie en zo ook de kwaliteit te allen tijde gegarandeerd wordt.

naar boven naar boven

Portugese vertalingen Portugese vertaling nodig?

U kunt ons altijd aanspreken voor uw Portugese vertaling. Door gebruik te maken van ons online offerteformulier kunt u ons onmiddellijk uw tekst(en) doorsturen. Wij handelen snel en betrouwbaar, en sturen u doorgaans binnen het uur een passende offerte. U kunt ook steeds contact opnemen met onze projectmanagers. Bekijk ook onze referenties en ontdek zo welke klanten ons al jaren vertrouwen met hun Portugese vertalingen. Hier vindt u een heel aantal klanten die hun tevredenheid zeer graag met u delen.

naar boven naar boven

Portugese vertalingen Veelgestelde vragen

Enkele veelgestelde vragen:

naar boven naar boven